Duminica 8 Septembrie

Shaquille O'Neal, mare fan U BT! A făcut show la Cluj, pe scena Electric Castle, mixând îmbrăcat în tricoul echipei de baschet U BT VIDEO


Shaquille O'Neal, fan U BT. A mixat la Electric Castle în tricoul cu numărul 34 al U BT

Shaquille O'Neal, legendarul baschetbalist american cunoscut pentru cariera impresionantă în NBA, a surprins fanii la festivalul Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj, mixând sub numele său de scenă, DJ Diesel. Evenimentul a fost cu atât mai special cu cât Shaq a ales să poarte tricoul echipei de baschet U BT Cluj-Napoca, cu numărul 34, arătându-și susținerea pentru sportul românesc.

Festivalul Electric Castle a fost electrizat de prezența colosului de 2,16 metri, care a dovedit că talentul său nu se limitează doar la terenul de baschet. Shaq, cunoscut pentru energia și carisma sa, a oferit un set plin de energie, combinând stiluri diverse și captivând mulțimea cu abilitățile sale de DJ.

Shaquille Rashaun O'Neal, poreclit „Shaq”, are o experiență de viață extrem de interesantă. Unul dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști de baschet american a fost rapper, actor, ofițer de poliție și șerif adjunct al SUA. O'Neal este unul dintre cei mai cunoscuți jucători din istoria ligii NBA.

Purtând tricoul echipei U BT Cluj, Shaq a vrut să își arate respectul meu pentru baschetul din această regiune și pentru fanii extraordinari ai echipei clujene U BT.

Prezența lui Shaq la festival a fost unul dintre cele mai discutate momente ale evenimentului, fanii având ocazia să vadă o altă latură a unui sportiv legendar.


Comentarii Facebook