Și-a tatuat în dreptul inimii, ,,generația de aur.” Povestea uluitoare a jucătorului de la CFR Cluj, Vasile Mogoș - FOTO


Naționala României a avut o poveste frumoasă la Euro 2024. De la victoria cu 3-0 împotriva Ucrainei, până la emoțiile din meciul cu Olanda și scrisoarea de rămas bun care a făcut înconjurul internetului, acestea sunt doar câteva dintre momentele care au născut ,, generația de aur.” 

Un jucător care a evoluat în meciul împotriva ,,portocalei mecanice” a decis să imortalizeze povestea de la Euro 2024, chiar pe pielea sa. Vasile Mogoș și-a tatuat pe piele cuvintele ,,generația de aur,” însoțite de culorile steagului României.

Povestea de viața a jucătorului Vasile Mogoș

Vasile Mogoș, actual jucător al CFR-ului, are o poveste de viață uluitoare. Acesta s-a născut în județul Vaslui, în satul Moara Domnească, și a mai avut încă patru frați. Tatăl său a plecat în Italia, în 1995, pentru a-și susține familia din punct de vedere financiar. Pe atunci, Vasile Mogoș avea doar 3 ani. 

,,Când Vasile avea doar 6 ani, tatăl său s-a accidentat grav, astfel că familia a fost nevoită să plece în Italia pentru a-l susține.

Aceștia au rămas acolo și și-au creat o viață în țara de adopție. Limba română era vorbită doar în casă, în timp ce italiana era cea care le deschidea drumul în societate.

Cu toate acestea, visul de a juca pentru Naționala României nu s-a diminuat niciodată.

Copilului Vasile i-a plăcut întotdeauna sportul. A făcut și box, însă sufletul său a rămas la fotbal.

Această afinitate a fost transmisă în familie, de la tatăl său, care juca în tinerețe fotbal la nivel local. El a fost și cel care l-a încurajat pe Vasile să meargă pe acest drum. Bărbatul a avut mare încredere că fiul său poate face o carieră de succes în fotbal.

Însă lucrurile nu erau atât de ușoare. Vasile era nevoit să-și întrețină familia. Acesta lucra în vița-de-vie sau ca ospătar.

Cu toate acestea, nu a renunțat la fotbal. S-a antrenat constant, până ce a semnat în cele din urmă un contract de fotbalist profesionist”, potrivit Antena 1

Vasile Mogoș a trecut pe la mai multe echipe din Italia și România, printre care și care Real Vicenza, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Chievo, Crotone și CFR Cluj.

generatia-de-aur-tatuat.jpg

Comentarii Facebook