Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, vrea o victorie în fața celui mai puternic adversar din competiție: „Cred că avem o șansă bună să câștigăm”


Miercuri, 9 octombrie, U-BT Cluj va juca împotriva celor de la Valencia Basket, de la ora 19:00, baschetbaliștii antrenați de Mihai Silvășan având ca oponent o echipă cunoscută în lumea baschetului european. 

Antrenorul clujenilor a declarat că Valencia este o echipă extrem de puternică, cu jucători care știu să facă diferența pe teren. 

Evident, toată lumea știe cine este Valencia în lumea baschetului, o echipă extrem de puternică. Vor să joace în Euroliga masculină, au jucători buni și au început tare sezonul, mai ales în EuroCup. De abia așteptăm acest meci, mă bucur că jucătorii accidentați au revenit la antrenamente. Nu sunt în cea mai bună formă, mă refer aici la Karel Guzman. Va fi totuși prezent mâine în lot”, a precizat Silvășan. 

Mihai Silvășan: „Sper să jucăm cât mai repede baschetul de calitate pe care îl așteaptă toată lumea” 

Totodată, antrenorul U-BT Cluj a mai precizat că la meciul de miercuri, toată echipa va intra pe teren cu gândul la victorie. 

Vrem victoria și vom avea mulți oameni în spate, care sper să ne ajute în momentele dificile. Nu am avut cel mai bun început de sezon, dar trebuie să rămânem calmi, să muncim în continuare și să nu uităm principiile noastre. Trebuie să încercăm să găsim soluții pentru a evolua din ce în ce mai bine și a ne îndeplini obiectivele. Pare extrem de greu să îi învingem, dar este un singur meci. Baschetul poate să ofere surprize plăcute. Ei sunt o echipă extrem de bună în acest sezon la recuperările ofensive. Sunt foarte buni la recuperările ofensive, au cel mai mare număr de puncte marcate, dar și cel mai rapid ritm de joc. Ne putem face o idee despre ce joacă ei”, a mai precizat antrenorul. 

De asemenea, Mihai Silvășan a găsit și „secretul” prin care echipa sa poate să aducă o victorie importantă cu Valencia. 

Dacă vom reuși să contracarăm aceste aspecte, cred că avem o șansă bună să câștigăm. Acel procentaj de la meciul cu Oradea e extrem de greu să se repete. Treaba noastră este să rămânem uniți și să nu ne pierdem capul dacă suferim două sau trei înfrângeri. Noi trebuie să îi ajutăm pe jucători să aibă încredere. În viața unei echipe se întâmplă și momente mai puțin plăcute, însă e de abia începutul. Mai avem multe șanse să ne arătăm adevărata față”, a conchis Mihai Silvășan. 

Comentarii Facebook