Miercuri 18 Septembrie

Simona Halep a renăscut în dragoste! Fotografia care a dezvăluit relația cu un nou iubit, la un an de la divorțul de Toni Iuruc


Simona Halep, surprinsă cu noul iubit! Imaginea care a stârnit controverse după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare care a stârnit valuri de speculații printre fanii săi. Imaginea, însoțită de două inimioare – una roșie și una albă – și care o înfățișează pe sportivă cu mâna întinsă, lăsând impresia că ține de mână pe cel care îi face poza, a ridicat întrebări cu privire la noua sa viață sentimentală. După divorțul de Toni Iuruc în toamna anului 2022, la doar un an de la căsătoria civilă, Halep pare să fi găsit din nou dragostea, sisțin cei de la Ciao.

Screenshot 2024-09-13 163503.png


Într-o intervenție recentă, Simona a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat, inclusiv despre divorț, acuzațiile de dopaj și accidentările care i-au marcat cariera. „A fost divorțul, a fost dopajul, iar acum sunt accidentările. Unul după altul. Și accept totul, gândindu-mă că așa trebuie să se întâmple. Mereu mă uit la citate motivaționale. Și unul spune așa: nu contează ce vine la tine, contează cum reacționezi,” a spus campioana.

Halep a povestit despre dezamăgirea sa față de „judecata” la care a fost supusă, o situație pe care o consideră nedreaptă, și despre lecțiile învățate. „N-am crezut că oamenii pot fi răi sau că ți se poate întâmpla o situație nedreaptă, precum cea pe care am trăit-o. De aceea, acum am început să văd un pic și partea negativă a lucrurilor. Am început să fiu pregătită, în cazul în care mi se va întâmpla ceva rău. Trebuie să învăț, din nou, să am o gândire pozitivă, așteptând lucrurile bune. Trec acum prin această etapă. N-am terminat-o, dar lucrez la asta,” a adăugat sportiva.

După un apel favorabil, Halep a primit dreptate în cazul său de dopaj, dar a recunoscut că perioada de două ani de suspendare a avut un impact negativ semnificativ asupra sa. „Cred că aș vedea ambele părți. Cred că și de asta, că iau aspectele pozitive ale lucrurilor, totul s-a lămurit (n.r. – în cazul ei de dopaj), am câștigat (n.r. – apelul) și am putut să demonstrez adevărul, că n-am greșit cu nimic în legătură cu tenisul. În schimb, jumătatea goală a paharului ar fi pauza de doi ani pe care am avut-o. A venit la pachet cu multe chestii negative. Din punct de vedere mental, epuizarea, problemele fizice care au apărut, că am stat o perioadă atât de lungă pe tușă. Acum, e foarte greu să recuperez timpul pierdut.”

„Cel mai important aspect a fost legat de partea emoțională. Cu toții avem nevoie de echilibru din acest punct de vedere, ca să fim pozitivi. Dar situația prin care am trecut eu… A fost cu adevărat dificilă. A fost foarte greu să rămân pozitivă tot timpul. Am suferit emoțional, mental. Nu mă așteptam ca revenirea să fie atât de dificilă și, chiar dacă am câștigat (n.r. – apelul), iar totul s-a lămurit, în continuare, am rămas cu ceva sechele,” a mai spus Halep.

Comentarii Facebook