Simona Halep, eliminată încă din primul tur de la Hong Kong. Câți bani va primi după această înfrângere


Simona Halep, locul 884 WTA, a fost eliminată încă din primul tur al turneului WTA 250 de la Hong Kong de către sportiva chinezoaică Yue Yuan, locul 44 WTA, cu scorul 6-3, 6-3.

Halep a condus în setul doi cu 3-0, dar a fost egalată şi apoi a pierdut setul, scor 3-6. Pentru prezența în primul tur, sportiva română va primi aproape 3.000 de dolari și un punct WTA. Totodată, Yuan va primi pentru accederea în turul doi un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA.

La începutul acestei luni, Halep a fost la Hong Kong şi la turneul WTA 125, unde a fost eliminată în turul doi. Halep a revenit în octombrie, după o pauză de patru luni şi jumătate.

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep acela a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare, notează news.ro. 

Comentarii Facebook