Simona Halep va juca din nou la Hong Kong. Sportiva a avut ghinion teribil la tragerea la sorți / Pe cine va întâlni


În această dimineață a fost efectuată tragerea la sorții a tabloului principal, la turneul de categorie WTA 250 de la Hong Kong, care începe luni. 

Simona Halep nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorți, adversarul acesteia fiind Yue Yuan, ocupanta locului 43 WTA.

Simona Halep a ajuns deja la Hong Kong, unde va evolua pentru a doua oară în această lună. La începutul lui octombrie, sportiva noastră a obținut prima victorie de la revenirea pe teren, în turneul WTA 125 organizat tot în megaorașul asiatic. Atunci, românca a trecut în primul tur de Arina Rodionova, dar a pierdut apoi în fața Annei Blinkova.

Pentru turneul din următoarea săptămână, Simona Halep s-a antrenat la Dubai, iar zilele trecute a avut o ședință de pregătire de gală, alături de Elena Rybakina. Dacă va trece de chinezoaică, Halep va juca împotriva câștigatoarei meciului Nao Hibino - Aliaksandra Sasnovich. Într-un eventual sfert de finală, Halep ar putea evolua cu Sofia Kenin, campioană la Australian Open 2020. La turneul de la Hong Kong participă și Ana Bogdan, care va da piept cu australianca Birrell, locul 111 WTA, potrivit Adevărul.


Comentarii Facebook