Duminica 8 Septembrie

Situația tensionată dintre tehnicianul Francisc Dican și CFR Cluj: Le-am spus băieților în vestiar că mai rău de atât nu poate fi


Colaborarea dintre CFR Cluj și antrenorul Francisc Dican a luat sfârșit, potrivit anunțului făcut vineri, 12 iulie, de echipa din Gruia.  Atât clubul de fotbal, cât și tehnicianul Francisc Dican au decis să o ia pe drumuri separate, după ce contractul a ajuns la final. Între Dican și CFR Cluj nu a fost mereu lapte și miere. Nu de puține ori, antrenorul a răbufnit, fiind nemulțumit de prestația echipei din Gruia. 

Fostul antrenor interimar al CFR-ului, Francisc Dican, afirma în primăvara acestui an că „nu există o baghetă magică pentru resuscitarea echipei”, singura soluție fiind munca. Dican a făcut aceste declarații în contextul în care echipa din Gruia fusese zdrobită de Farul, cu un scor de 1-5.

În primul rând trebuie să fim onești și să recunoaștem superioritatea Farului. După prima repriză, în care n-am existat, le-am spus băieților în vestiar că mai rău de atât nu poate fi. Ne-am creat apoi câteva ocazii, dar n-am reușit să marcăm și apoi am cedat definitiv”, comenta Dican la începutul lunii aprilie.

Mesajul transmis de CFR Cluj pentru Dican

Mulţumim pentru tot, Francisc Dican! 

Contractul dintre clubul CFR 1907 Cluj şi tehnicianul Francisc Dican a ajuns la final, iar cele două părţi au decis încetarea colaborării”, se arată pe site-ul grupării clujene.

CFR Cluj și-a exprimat recunoștința față de Francisc Dican, un nume vechi în angrenajul formaţiei din Gruia. 

„Suntem profund recunoscători pentru dedicarea, disponibilitatea şi profesionalismul cu care Francisc Dican şi-a desfăşurat mereu activitatea la CFR Cluj şi îi dorim mult succes în continuare!”, a adăugat CFR Cluj.

Francisc Dican a fost antrenorul interimar al celor de la CFR Cluj până la revenirea lui Dan Petrescu (56 de ani) la gruparea din Gruia.

450511666_870787248411900_6652792988328466219_n.jpg

Comentarii Facebook