Sambata 7 Septembrie

Soția lui Cristi Manea, săgeți către CFR Cluj, după meciul cu Rapid. Manea a jucat împotriva foștilor colegi: ,,Nu eram obișnuită"


Cristi Manea a plecat recent de la CFR Cluj. Jucătorul a ajuns la Rapid iar zilele trecute a avut ocazia să se reîntâlnească cu foștii colegi pe teren, la meciul cu Rapid, echipa la care a trecut.

Meciul CFR Cluj - Rapid s-a încheiat la egalitate, scorul final fiind de 2-2.

La partidă a fost prezentă și familia fostului jucător CFR Cluj, iar soția sa Irina nu a ezitat să facă câteva ironii subtile la adresa echipei din Gruia.

”A fost extraordinar, nu mă așteptam să fie atât de multă lume, nu eram obișnuită cu atmosfera, dar ușor-ușor ne obișnuim și Victoriei i-a plăcut enorm, a strigat, Venus este la primul ei meci”, a spus Irina Manea la finalul meciului.”, a declarat Irina după meciul de pe Giulești, potrivit sport.ro.

Nici Cristi Manea nu s-a abținut și a trimis câteva săgeți către echipa din Gruia.

„O remiză dramatică. Din fericire, noi am egalat. Am avut niște ocazii foarte mari și trebuia să marcăm. Chiar le spuneam băieților: ‘dacă au o ocazie, e posibil să fie gol’. M-am simțit foarte bine. E altceva când joci cu stadionul plin. Parcă joc de o viață aici.”, a spus Cristi Manea.


Comentarii Facebook