Statistica interesantă la care CFR Cluj se află pe primul loc în Superligă. Ar putea să îi ajute în parcursul din Conference League


După primele șase etape din Liga 1, CFR Cluj se află doar pe locul șapte, cu două victorii, două înfrângeri și o remiză. 

Având în vedere că echipa din Gruia are ca și obiectiv câștigarea campionatului, această clasare nu este una favorabilă. Însă prezența în cupele europene și o posibilă calificare în grupele Conference League ar putea scuza prestația mai slabă din campionatul intern. 

CFR Cluj a folosit cei mai mulți jucători străini dintre echipele din Liga 1 până în acest moment

Dan Petrescu a folosit nu mai puțin de 17 jucători străini în primele șase etape. Acest lucru ar putea să îl ajute pe antrenor în cazul în care se va califica în grupele Conference League. Nu este o surpriză pentru nimeni că antrenorul CFR-ului folosește deseori o echipă pentru cupele europene și una pentru campionatul intern. 

Poli Iaşi - 13; FC Botoşani, Rapid, Sepsi - 12; U Craiova, UTA Arad - 11; Oţelul - 10, completează topul echipelor care au folosit cei mai mulți jucători străini în primele șase etape din Superliga României.


Comentarii Facebook