Suporterii, extrem de supărați că „prințișorul” Hagi dă interviuri în spaniolă: „Nesimțire, proastă creștere, sfidare la adresa ROMÂNIEI” -VIDEO


Suporterii români sunt extrem de supărați pe Ianis Hagi pentru că a dat un interviu în limba spaniolă, după ce România a pierdut meciul cu Belgia.

După meci, jucătorii noștri au oferit interviuri jurnaliștilor prezenți la Koln, printre aceștia fiind și jurnaliști spanioli. Unul dintre aceștia l-a întrebat ceva în spaniolă pe Ianis Hagi, iar acesta i-a oferit răspunsul în aceeași limbă. 

Nici nu a mai contat că „prințișorul” a oferit răspunsuri și în limba română, deoarece suporterii au sărit imediat, criticând faptul că a vorbit în limba spaniolă în timp ce purta tricoul naționalei. 

Nesimțire, proastă creștere, sfidare la adresa ROM NIEI, impertinență, obrăznicie, bătaie de joc, nu se respectă TRICOUL NAȚIONALEI DE FOTBAL A ROM NIEI.....Aceste epitete îl caracterizează pe ,,prințișorul” Hagi...dar fotbal.... În tricoul ECHIPEI NAȚIONALE A ROM NIEI Hagi își permite să dea interviu în limba spaniolă.... De ce nu joacă în naționala Spaniei?”, a scris un suporter. 

În același timp, au fost și oameni care i-au luat apărarea „prințișorului”, considerând că este perfect normal să răspundă în limba în care i s-a adresat întrebarea. 

Sunteți niște frustrați, ce satisfacție puteți avea jignind un om care la urma urmei nu a pretins să fie idolul nimănui. Oameni mici și caractere murdare.”, a scris un alt suporter clujean. 


Comentarii Facebook