Duminica 8 Septembrie

Toții fanii României și-au dat întâlnire în culorile echipei naționale să meargă împreună la meciul România-Belgia


Moment istoric pentru fotbalul românesc! Suporterii Naționalei României se întâlnesc astăzi pentru a merge împreună către stadion, la Parada Fanilor. 

Milioane de români sunt astăzi alături de Naționala României în meciul contra Belgiei ce va avea loc de la ora 22:00 la Koln. În timp ce unii vor viziona meciul la TV cu sufletul la gură, alții au ales să simtă cu adevărat întreaga atmosferă și și-au luat bilete pentru a fi în tribunele de pe stadionul unde România ar putea face istorie și în această seară. 

Echipa națională de fotbal a României a transmis astăzi că indiferent de vreme, suporterii se vor întâlni astăzi la ora 18:00 la Josef Lammerting-Allee din Köln pentru a pleca împreună către stadion.

Puteți să folosiți liniile S12 și S19 de la platforma 10 a stației Deutz pentru a ajunge la punctul de întâlnire pentru Fan Walk-ul României. Stația la care va opriți este Köln Mungerdorf Technologiepark.

Înainte de asta, ne vedem în zona de Public Viewing din Tanzbrunnen, unde te așteaptă cornerul României, cu foști jucători, invitați speciali, concursuri și surprize!”, a transmis echipa națională de fotbal a României. 

Comentarii Facebook