Transferul lui Alexandru Dobre la CFR Cluj a picat. Cristi Balaj: „Am ales să închidem discuția”


Transferul lui Alexandru Dobre la CFR Cluj a picat, fotbalistul urmând să ajungă la la Rapid, sub aripa lui Șumudică. 

Președintele echipei din Gruia, Cristi Balaj, a declarat că jucătorul s-a înțeles verbal cu „feroviarii” și chiar făcuse vizitele medicale. 

Noi am stabilit condițiile pe care putem să i le oferim cu impresarul care ni l-a propus. Nu cunoaștem discuțiile dintre impresar si jucător, dar, din păcate, clar a existat o problemă de comunicare, deoarece au existat diferențe față de ceea ce a pretins jucătorul. Decât să fie astfel de probleme, noi am ales să închidem discuția. Așa nu există supărare din partea nimănui. Îi urăm succes și gata”, a explicat  Cristi Balaj.

În ultimele zile Dobre s-a pregătit în baza de antrenament a giuleștenilor, alături de un apropiat care este antrenor la Academia Rapid.

Alex Dobre nu a jucat până acum în SuperLiga României. La 18 ani, a plecat de la VMG Cluj la Bournemouth, iar apoi au urmat Bury, Rochdale, Yovil Town, Wigan, Dijon și Famalicao, notează digisport.ro. 

Fotbalistul a jucat, sezonul trecut, la Famalicao, unde a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive. De asemenea, cota de piață a jucătorului este de un milion de euro, potrivit transfermarkt.ro. 

Comentarii Facebook