Transferul lui Răzvan Sava la Udinese este în pericol. Un jucător de la echipa italiană refuză să plece


Transferul portarului de la CFR Cluj, Răzvan Sava ar putea intra într-un impas din cauza altui portar. Simone Scuffet, omul care apără buturile celor de la Udinese în acest moment, refuză un transfer la AC Milan, potrivit Golazo.ro.

Jurnaliștii italieni au anunțat că fostul portar al celor de la CFR Cluj, Simone Scuffet, actualmente sub contract cu Cagliari, refuză să se transfere la AC Milan.

Fostul internațional de tineret al Italiei nu își dorește să ajungă la Milan și să fie rezerva lui Mike Maignan. Vrea să rămână la Cagliari, acolo unde ar avea locul de titular asigurat.

După accidentarea lui Marco Sportiello, AC Milan are nevoie disperată de un nou portar.

În acest moment, al doilea portarul al echipei este Lorenzo Torriani (19 ani).

Așadar, fără voia lui, Simone Scuffet, creează un întreg lanț al blocajelor, un efect de domino.

Italienii anunță că, odată cu refuzul lui Simone Scuffet, nu va mai ajunge la Cagliari portarul Marco Silvestri, de la Udinese.

Dacă Silvestri nu se mai transferă, Udinese nu mai are nevoie de încă un portar, iar transferul lui Răzvan Sava, de la CFR Cluj, nu ar mai avea rost.

Dacă nici Răzvan Sava nu mai ajunge la Udinese, atunci nici formația din Gruia nu îl va mai transfera pe portarul Mihai Popa, de la FC Torino, mai notează Golazo.ro.


Comentarii Facebook