,,Transmite-i că începem”. David Popovici a primit o veste extraordinară din partea lui Ion Țiriac, chiar de ziua de naștere a campionului olimpic


David Popovici, recentul campion olimpic la 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice de la Paris, a împlinit ieri, 15 septembrie, 20 de ani. Cel mai bogat om din România i-a transmis, chiar de ziua lui, că încep lucrările la bazinul pe care i l-a promis lângă București.

Prezent la finala turneului său de tenis de la București, Ion Țiriac i-a transmis un mesaj lui Popovici. Fostul mare sportiv român a anunțat că, așa cum i-a promis, va începe lucrările la bazinul de la Otopeni.

Ion Țiriac a punctat și că nu înțelege cum este posibil ca în România, în capitală, un campion olimpic să nu aibă unde să se antreneze.

"Îi urez cele bune și transmite-i că începem să dăm cu lopata la piscina de la Otopeni că tot m-a întrebat unde o să se antreneze. Deci, o să aibă unde.

Dacă un campion olimpic te întreabă unde poate să se antreneze... Așa am ajuns într-o capitală cu 4 milioane de oameni?", a declarat Ion Țiriac.

Nadia Comăneci a transmis și ea un mesaj pentru campionul olimpic:

David Popovici a primit un mesaj și din partea Nadiei Comăneci, prezentă și ea la finala turneului Țiriac Foundation Trophy.

Fosta mare gimnastă româncă s-a arătat surprinsă de faptul că David are doar 20 de ani și a dezvăluit că a discutat cu el în urmă cu două zile, atunci când i-a spus că îl așteaptă la Jocurile Olimpice de la Los Angeles 2028.

"20 de ani? Aaa... E tinerel. Când ne-am văzut acum două zile i-am spus: 'Îți vine să crezi că ți-am dat medalia când aveai 10 ani? Și uite ce mare ai crescut și ce s-a întâmplat cu visul tău la Olimpiadă'.

Îi urez la mulți ani și, așa cum i-am spus și acum două zile, să ne vedem la Los Angeles", a spus și Nadia Comăneci, potrivit eurosport.


Comentarii Facebook