U-BT a pierdut al doilea meci în EuroCup. Campioana României este fără victorie în noul sezon


U-BT Cluj a pierdut al doilea meci din BKT EuroCup, miercuri seară, cu JL Bourg, scor 84-73. 

Maksim Salash a deschis scorul cu un coș de la mare distanță, apoi am egalat la 5 prin tripla lui Sasu Salin. S-a mers cap la cap până în finalul sfertului, când Courby și Pansa i-au desprins pe francezi la 24-15.

Am început sfertul doi cu un parțial de 7-0, Hervey făcând ca tabela să indice 24-22. Am preluat chiar conducerea grație lui Sasu Salin, dar francezii au fost superiori ca intensitate și au putut intra la cabine în avantaj, scor 42-36. 

După pauză, JL Bourg ne-a fost superioară, iar Castaneda și Nelson au alimentat atacul adversarilor noștri. Din păcate, am marcat numai 10 puncte, astfel că nu am putut să limităm din ecartul înregistrat pe tabelă.

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, a declarat că „studenții” au jucat împotriva unei echipe foarte bune și care se află într-o formă excelentă. 

UBT 2 .jpg

Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care se află într-o formă excelentă. Pe de altă parte, noi nu traversăm cea mai bună perioadă. Ne lipsește un om important, iar alți jucători nu sunt refăcuți din punct de vedere fizic. Am avut șanse să le facem față, dar am comis greșeli, pierzând mingea de 22 de ori. Astfel, ei și-au creat un avantaj. Consider că ne-am apărat bine, însă mingile pierdute au fost o reală problemă pentru noi. Mai exact, ei au avut 19 intercepții și au putut merge pe contraatac”, a precizat Mihai Silvășan. 

Totodată, antrenorul U-BT Cluj a mai precizat că este doar începutul sezonului, iar echipa își va reveni. 

Din punctul nostru de vedere, este doar începutul sezonului. Am pierdut primele meciuri, dar trebuie să rămânem împreună, să fim uniți și să muncim pentru a fi mai buni. În ultimul sfert ne-au lipsit deciziile potrivite din punct de vedere ofensiv. În sfertul trei am pierdut mingi importante, ceea ce le-a dat încredere adversarilor. Acesta este baschetul, o echipă precum Bourg te pedepsește dacă greșești. Trebuie să mizăm pe lucrurile pe care le facem bine, cum ar fi anumite aspecte legate de apărare, precum și recuperările. Am câștigat clar lupta la recuperare, numai că din păcate nu am putut marca puncte. Mergem mai departe și rămânem uniți!” , a conchis Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro

Comentarii Facebook