Duminica 20 Octombrie

U-BT Cluj continuă seria de victorii. Silvășan: „Mergem mai departe”


U-BT Cluj continuă seria prestațiilor convingătoare, iar sâmbătă seara a obținut o victorie importantă.  Echipa lui Mihai Silvășan a învins-o pe CSM Constanța cu scorul de 114-85, ajungând la 3 succese în Liga Națională.

Clujenii au avut un start furibund de partidă, Zach Hankins ducând scorul la 3-18 după primele 5 minute de joc. Pivotul american a fost pus în valoare de pasele colegilor, marcând cu lejeritate din fața adversarilor. 

Din moment ce s-au impus autoritar ritmul asupra confruntării, misiunea Constanței a fost aceea de a reduce din diferență. Chiar și așa, U-BT Cluj a încheiat primul sfert cu 11 puncte avantaj, 15-26. Ulterior, tabela a indicat la pauză 40-51. Clujenii au menținut un ritm ridicat și în partea a doua a meciului. Zavier Simpson a orchestrat perfect atacul, remarcându-se și cu acțiuni individuale. De asemenea, Tudor Șomăcescu a contribuit din punct de vedere ofensiv, în vreme ce Mejeris și Richard au adăugat la rândul lor puncte. 

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, a declarat că este mulțumit de jucători și așteaptă meciul cu Ierusalim din EuroCup.

„A fost un meci interesant, pentru că am întâlnit o echipă care a jucat zonă timp de 40 de minute. A trebuit să ne adaptăm, știam că au în repertoriu această strategie. Până la urmă, sunt mulțumit de efortul și de intensitatea de care am dat dovadă. E o victorie în deplasare, mergem mai departe și de acum înainte ne gândim doar la partida cu Ierusalim din EuroCup”, a declarat Silvășan, notează u-bt.ro.

Comentarii Facebook