U-BT Cluj ia cu asalt Bucureștiul! Clujenii caută o victorie în fața Rapidului


U-BT Cluj va juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 18:00, în runda a 6-a din Divizia A, împotriva lui Rapid București. Clujenii caută să aducă acasă victoria, având în vedere că în ultimele patru meciuri, U-BT Cluj a reușit să câștige de fiecare dată.

Privind în clasament, clujenii se află pe locul 9 in Divizia A, cu 7 puncte după 3 victorii și o înfrângere. Rapid București se află pe locul 3 în clasament cu 10 puncte și are un parcurs perfect: 5 victorii din 5 meciuri. 

Chiar dacă Rapid are avantajul terenului propriu și se află într-o formă foarte bună, clujenii sunt determinați să obțină victoria și să urce în clasament. 

Reamintim că în ultimul meci jucat, U-BT Cluj a reușit să o învingă pe Hapoel Jerusalim cu scorul de 81-73. Cu toate acestea, căpitanul clujenilor, Patrick Richard, a suferit o accidentare gravă în primul sfer al partidei. La o fază de atac, căpitanul U-BT Cluj a pierdut mingea, însă a continuat să lupte pentru ea și, în duelul cu adversarii săi, a căzut și și-a dislocat mâna. Cu toate că partida a continuat, arbitrii au oprit meciul rapid după ce au realizând că jucătorul Universității a rămas pe teren.



Comentarii Facebook