U-BT Cluj-Napoa continuă seria de meciuri de pregătire. ,,Studenții” vor întâlni ,,una dintre cele mai puternice formații ale baschetului ex-iugoslav”


U-BT Cluj-Napoca continuă seria de meciuri de pregătire înainte de startul campionatului intern și EuroCup. ,,Studenții" vor participa la ,,Memorialul Antonio Alexe", unde vor întâlni echipa din Bosnia și Herțegovina, Igokea Aleksandrovac. Meciul are loc astăzi, 6 septembrie, de la ora 17:00.

Învingătoarea va juca în meciul din finală cu echipa care se va impune în meciul dintre CSM CSU Oradea și Slask Wroclaw.

,,Prima noastră adversară va fi Igokea Aleksandrovac, pe care o vom întâlni vineri, 6 septembrie 2024, la Oradea Arena. Fluierul de start al partidei se va da la ora 17:00. De 10 ori campioană a Bosniei și Herțegovina, Igokea este una dintre cele mai puternice formații ale baschetului ex-iugoslav. La această echipă s-a transferat, în vară, fostul nostru fundaș, Bryce Jones. De asemenea, Igokea s-a mai întărit prin transferurile lui Terrell Carter, Strahinja Jovanovic sau Vasa Pusica. Igokea va participa în viitorul sezon al Basketball Champions League," au transmis reprezentanții U-BT Cluj-Napoca.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

,,Mergem la Oradea, unde vom avea două meciuri mai puternice. Ne dorim să ne îmbunătățim jocul, să continuăm munca pe care am început-o acum trei săptămâni și să avem intensitatea și atitudinea corectă. Patrick Richard nu este refăcut, iar Șomăcescu ar putea lipsi de pe teren, deoarece a avut o indigestie," a transmis antrenorul U-Banca Transilvania.


Comentarii Facebook