Vineri 20 Septembrie

U-BT Cluj-Napoca a anunțat ultimul transfer din acest sezon. Noul pivot al campioanei României măsoară peste 2 metri


U-BT și-a finalizat lotul prin ultimul transfer făcut din această vară. Campioana României a semnat cu uriașul Deshawn Stephens.

Peste 2 metri și 35 de ani, alături de o experientă bogată, fiind campion în țări precum Bosnia și Herțegovina, respectiv în Israel, sunt câteva dintre performanțele din CV-ul noului jucător.

,,Stephens a absolvit colegiul San Diego State și a debutat în baschetul profesionist în Japonia. El a semnat cu Hamamatsu Phoenix, apoi s-a transferat la Akita Northern Happinets. Jucătorul de peste ocean a impresionat în “Țara Soarelui Răsare”, câștigând în 2015 concursul de slam-dunk din cadrul All Star Game," au transmis reprezentanții U-BT Cluj-Napoca.

Banvit (Turcia), Chalons-Reims (Franța), Los Angeles Defenders (G-League), Cagliari, Fortitudo Bologna, Scafati Basket, Dinamo Sassari (Italia), Trotamundos (Venezuela), Maccabi Rishon LeZion, Hapoel Tel Aviv (Israel), Bakken Bears (Danemarca), Igokea Aleksandrovac (Bosnia și Herțegovina), respectiv Promitheas Patras (Grecia) în sezonul 2023-2024, sunt echipele la care a evoluat în cariera sa de jucătorul Deshawn Stephens

,,În ediția precedentă a campionatului elen, pivotul a strâns medii de 5.8 puncte, 4.0 recuperări și 1.0 pase decisive. Deshawn a participat și în Basketball Champions League, acolo unde a bifat 14 partide alături de Promitheas, cu statistici de 6.1 puncte, 4.9 recuperări și 1.0 pase decisive.

Deshawn este un baschetbalist extrem de atletic, care va face cu siguranță spectacol în spațiul de trei secunde,” au mai explicat oficialii campioanei României.

Comentarii Facebook