Miercuri 18 Septembrie

U-BT Cluj-Napoca a câștigat Memorialul Antonio Alexe. Au învins în finală pe CSM Oradea


U-BT Cluj-Napoca a participat la Memorialul Antonio Alexe, organizat în Oradea, în stagiunea de pregătire înainte de începerea campionatului intern și a EuroCup. 

Cu toate că doi jucători importanți s-au accidentat în meciul anterior, Karel Guzman și Adam Mokoka, echipa din Cluj a reușit să se impună. Alb-negrii s-au desprins la 7-15 și au terminat primul sfert în avantaj, 15-26. Diferența a crescut până la pauză, când tabela indica 38-52. Scorul final a fost 84:93.

,,Jucătorii noștri au strâns procentaje bune la aruncări și au dominat într-o manieră autoritară lupta la recuperare, așa că nu au cedat până la final. Drept dovadă, U-Banca Transilvania a izbutit procentaje de 57% la două puncte, 48% de la mare distanță, respectiv 66% la linia de pedeapsă. În plus, clujenii au totalizat 36 de recuperări și au distribuit 14 pase decisive,” au scris reprezentanții clubului.

Pentru U-Banca Transilvania urmează acum un turneu de verificare în Bosnia și Herțegovina, programat în perioada 14-15 septembrie. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania, a vorbit despre performanța echipei sale

,,Este o victorie extrem de importantă pentru moralul nostru, am arătat că avem caracter și că indiferent de probleme, ne vom lupta pentru victorie. Ne-au lipsit patru jucători, dar am reușit să obținem această victorie ca o echipă. Mă bucur de evoluția noastră, însă e doar un meci amical. Trebuie să clădim pe acest lucru și să mergem mai departe!"


Comentarii Facebook