U-BT Cluj-Napoca începe astăzi meciurile de pregătire pentru noul sezon. Vor întâlni două rivale din Divizia A


U-BT Cluj-Napoca urmează să joace astăzi primul meci de pregătire pentru noul sezon din EuroCup și campionatul intern. Meciul va avea loc la Brașov împotriva CSM Corona Brașov. 

,,CSM Corona Brașov este o formație care s-a întărit serios în această vară, transferând jucători precum Nikola Jevtovic, Tudor Gheorghe sau Tudor Gîrbea. Totodată, Corona i-a mai achiziționat pe Munis Tutu și Andre Jones, în vreme ce Ousmane Barro, Juwan Gray sau Georges Darwiche și-au prelungit contractele cu gruparea brașoveană. 

Al doilea meci amical pentru U-Banca Transilvania va fi sâmbătă, 31 august, împotriva celor de la CSM Constanța. La rândul lor, dobrogenii au operat modificări de efectiv. Cătălin Baciu a plecat de la CSM Oradea și a bătut palma cu CSM Constanța, echipă care nu a oficializat încă transferurile jucătorilor străini,” a spus antrenorul “U” BT-Cluj-Napoca.

U-BT Cluj-Napoca urmează să efectueze mai multe stagii de pregătire pentru noul sezon din liga României și EuroCup. După ce vor termina cu meciurile din Brașov, ,,studenții” vor pleca în Bosnia şi Herţegovina pentru meciurile cu Sarajevo, Dinamo Sassari și BC Dubai. 

Pregătirea se va termina în Turcia unde “U”-BT Cluj-Napoca va juca împotriva lui Beșiktaș Istanbul.



Comentarii Facebook