Vineri 27 Septembrie

U-BT Cluj-Napoca se pregătește să înceapă aventura în EuroCup. Cedevita Olimpija Ljubljana, din Slovenia, primul adversar


U-BT Cluj-Napoca va debuta, miercuri, 25 septembrie, în noul sezon din EuroCup, împotriva Cedevita Olimpija, de la ora 19:00, pe BT Arena. 

Până acum, echipa a participat în mai multe meciuri de pregătire, partide în care U-BT Cluj-Napoca a avut evoluții promițătoare.

Înaintea debutului în noul sezon, Mihai Silvășan a vorbit despre grupa din Eurocup. Antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca este de părere că așteptările sunt mari din partea fanilor și a spus că speră să nu îi dezamăgească pe suporteri. Totodată, Mihai Silvășan a punctat că, în acest sezon, grupa este mai grea decât în precedenta stagiune.

,,Noi am creat așteptările fanilor, ceea ce este un lucru foarte bun și face parte din sportul de performanță. Nu ne este frică de această provocare și sperăm să nu dezamăgim. Ce pot eu să promit este că voi face tot ce ține de mine pentru ca echipa să se dăruiască și să lupte la fiecare meci.

Asta este fundația dacă vrei să ai rezultate și performanțe, dar succesul ține de enorm de multe lucruri. Trebuie să nu ai accidentări, să ai și un pic de noroc, este o competiție extrem de puternică și fiecare detaliu poate face diferența în joc sau în sufletul echipei.

Valencia vine din cel mai puternic campionat din Europa (n.r Spania), iar alte echipe puternice sunt JL Bourg-en-Bresse (Franța), Hapoel Ierusalem (Israel), dar și Buducnost (Muntenegru), care în fiecare an este echipă de top în ABA League (n.r campionat al echipelor din fosta Iugoslavie).

Este o grupă puțin mai grea decât anul trecut, dar cred că și anul acesta, la fel ca anul trecut, am avut un pic de noroc și am căzut în grupa relativ mai ușoară (n.r dintre cele două). Este doar relativ mai ușoară, pentru că este o competiție în care niciun meci nu este ușor", a declarat Mihai Silvășan, conform patrutribune.ro.

U-BT Cluj-Napoca a fost repartizată în Grupa B, din care mai fac parte Turk Telekom (Turcia), Hapoel Ierusalim (Israel), Valenica (Spania), Aris (Grecia), Cedevita Olimpija (Slovenia), Venezia (Italia), Lietkabelis (Lituania), JL Bourg (Franța) și Hamburg (Germania).


Comentarii Facebook