Duminica 8 Septembrie

U Cluj a pierdut cu FC Brasov si este prima echipa eliminata din Cupa Romaniei! REZUMAT VIDEO

 

U Cluj a pierdut sansa de a ajunge in sferturile Cupei Romaniei, dupa ce a fost rapusa de FC Brasov cu un gol in ultimele minute ale timpului regulamentar de joc.

 

Meciul a inceput slab si, in minutul 5, Chipciu a reusit sa inscrie cu un sut bomba de la 25 de metri. Meciul a curs anemic si nu au mai fost ocazii foarte mari de gol in primele 45 de minute.

 

Repriza a doua a inceput mai alert. Lemnaru a primit o pasa de 30 de metri de la Gheorghe si a lobat mingea peste portar. Meciul a cazut iarasi in letargie, fiind piperat cu multe cartonase galbene si cu o eliminare a lui Dejan Martinovici, pentru un fault dur la Acosta.

 

Partida parea ca va ajunge in prelungiri, dar elevii lui Daniel Isaila au reusit sa loveasca cu patru minute inainte de finalul meciului. Vali Badea a inscris un gol frumos, care a pornit de la o faza ce nu anunta mare lucru.

 

FC Brasov este prima echipa car se califica in sferturile Cupei Romaniei. U Cluj, care si-a menajat multi jucatori, se va concentra mai departe in campionatul intern, pentru ca nu a reusit sa invinga o echipa care a jucat a doua repriza numai in 10 oameni.

 

Comentarii Facebook