Duminica 29 Septembrie

U Cluj a pierdut primul meci în Superliga, dar rămâne pe primul loc. Un singur șut pe poartă și un singur corner REZUMAT VIDEO


Universitatea Cluj a pierdut în deplasare cu Poli Iași, moldovenii reușind să câștige cu 1-0 .

A fost un meci echilibrat, în care echipa lui Sabău a jucat prea prudent. Pe parcursul celor 90 de minute au reușit să tragă un singur șut pe spațiul porții și sî obțină un singur corner. 

După o primă repriză fără vreo fază notabilă, a doua a început cu mult mai multă intensitate. Liderul a crezut că a deschis scorul prin Berto în minutul 48, dar reușita sa a fost anulată din cauza unui ofsaid.

Surpriza a venit însă doar două minute mai târziu. Poli Iași a trecut în avantaj grație unei lovituri de cap imparabile semnate de Guilherme Soares, după o centrare perfectă din corner a lui Alin Roman.

Universitatea Cluj a replicat abia în minutul 66, când Ovidiu Bic a lovit bara transversală din interiorul careului advers. După alte 20 de minute, „U” Cluj a avut din nou o ocazie importantă, însă lovitura de cap a lui Blănuță, dintr-o centrare a lui Nistor, a trecut pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a rămas, cu 22 de puncte, pe primul loc. „Șepcile roșii” pot fi depășite în clasament doar de Oțelul Galați (locul 4, 17 puncte), care are două meciuri în plus de disputat.

clasament.JPG

De cealaltă parte, Poli Iași a ajuns la 14 puncte și a urcat cel puțin provizoriu pe locul 7.  În etapa următoare, „U” Cluj se va deplasa pe terenul Unirii Slobozia, în timp ce Poli Iași se va deplasa în Gruia, unde o va întâlni pe CFR Cluj.


Comentarii Facebook