Vineri 13 Septembrie

U Cluj a urcat pe primul loc în Superliga, neînvinsă după 7 etape . REZUMAT VIDEO Gloria Buzau - U Cluj

Meciul dintre Gloria Buzău și U Cluj, disputat în cadrul etapei a 7-a din Superliga, s-a încheiat cu o victorie importantă pentru clujeni, care s-au impus cu scorul de 2-0.

Partida s-a desfășurat pe terenul echipei din Buzău, dar gazdele nu au reușit să își impună jocul în fața unei echipe a Clujului bine organizată și motivată să urce pe primul loc în clasament.

Deși buzoienii au început partida curajos, încă prima repriză U Cluj a dominat jocul și a deschis scorul în minutul 27, din penalty, prin Dan Nistor, după un fault la Bic. Arbitrul Mladinovici a dictat penalty, confirmat de VAR după aproape 4 minute,

Gloria Buzău a încercat să revină în joc, dar defensiva solidă a clujenilor nu le-a permis să creeze ocazii periculoase. U Cluj a întors posesia de partea ei și a dat senzația că e în control total.

In minutul 43 a venit apoi și gafa buzoianului Gladun, care le-a dat mingea adverarilor. Nistor a văzut perfect continuarea. Iar Thiam, din centrarea lui Rață, a înscris elegant, cu capul, din careu. 

În repriza a doua, U Cluj și-a păstrat avantajul reușind să evite atacuri periculoase din partea gazdelor

Victoria le-a adus celor de la U Cluj locul 1 în clasament, o performanță notabilă pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, care continuă să impresioneze în acest sezon. 

clasament.JPG


Comentarii Facebook