Vineri 27 Septembrie

“U” Cluj, avertizată de președintele lui Poli Iași înainte de meciul din campionat: ,,Nu e invincibilă”


Universitatea Cluj dorește să continue parcursul, aproape perfect, din această ediție de campionat. Următorul meci pentru ,,studenți” va avea loc pe ,,Copou”, stadionul celor de la Poli Iași. 

Cu toate că au avut un început de sezon modest, adunând 3 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri, președintele echipei are planuri mari împotriva echipei din Cluj-Napoca.  

Președintele Cornel Șfaițer spune că toate echipele din SuperLigă au slăbiciuni, inclusiv liderul Universitatea Cluj și crede că Iașiul poate scoate un rezultat bun sâmbătă dacă va avea aceeași atitudine din meciul cu Craiova.

,,Sâmbătă vom întâlni liderul Universitatea Cluj, o echipă neînvinsă, dar trebuie să credem în noi. În sezonul trecut am făcut jocuri bune cu ei, am câștigat ambele meciuri în sezonul regular, trebuie să credem că putem lua punct sau puncte. Clujul e o echipa grea la momentul acesta, dar nu e invincibilă. Toate echipele arată slăbiciuni. Eu sunt convins că dacă vom fi la fel de determinați și de concentrați cum am fost în meciul cu Craiova putem pune probleme oricărui adversar, chiar și liderului”, a declarat Cornel Șfaițer pentru ProSport.

Poli Iași se situează pe locul 12 în acest moment în campionatul României.


Comentarii Facebook