Duminica 8 Septembrie

U Cluj caută să transfere atacanți! Celebru internațional maghiar, pe lista „Șepcilor Roșii”, e o legendă


Balázs Dzsudzsák, atacantul de 37 de ani, legenda maghiarilor, a fost recomandat celor de la U Cluj, mai ales că-i expiră angajamentul cu Debrecen. Conducerea Universității are și alte planuri în privința atacanților, în afară de Jovan Markovic (Universitatea Craiova). În atenția clujenilor se mai află și Cheikh Toure (Nancy).

U Cluj caută să transfere atacanți, mai ales după ce l-a cedat pe Daniel Popa la FCSB, noua campioană a României achitând clauza de 300.000 de euro.

Cei de la „U” au recunoscut interesul pentru mai mulți jucători ofensivi, rămânând să aleagă soluțiile optime pentru a-i întări lotul lui Ioan Ovidiu Sabău. Aceasta în condițiile în care U Cluj nu mai vrea să rateze play-off-ul în următorul sezon.

Balázs Dzsudzsák nu știe dacă va continua încă un sezon la clubul său de suflet, el revenind la Debrecen după o carieră impresionantă în Europa și în Asia. Astfel că agenții săi l-au propus la diverse formații, printre care și U Cluj, potrivit GSP.

De asemenea, au făcut o ofertă oficială pentru Cheikh Touré, atacant francez de 27 de ani, de la Nancy (liga a treia din Franța).

Toure a înscris 15 goluri în ultimul sezon în 31 de meciuri, doar în campionat, și se află în ultimul an de contract. Atacantul ar vrea să plece, după ce formația sa a ratat promovarea în Ligue 2, terminând pe 6.

Clujenii au trimis o ofertă de aproximativ 200.000 de euro pentru atacant și oferă 40% dintr-un viitor transfer, menționează sursa citată.

to.jpeg

Comentarii Facebook