„U” Cluj începe săptămâna cu meci în deplasare. „Studenții” luptă să rămână lideri în campionat


Luni, 28 octombrie, liderul din Superliga, Universitatea Cluj, va juca în deplasare împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa a 14-a din Superliga. 

FC Botoșani se află în acest moment pe locul 15 în clasament după 12 meciuri jucate până acum. Echipa oaspete a reușit să câștige 3 meciuri, a făcut 3 egaluri și a fost învinsă de 6 ori. În ultimul meci disputat, cei de la Botoșani au remizat cu Univ. Craiova, scor 0:0. 

U CLUJ BOTOSANI .jpg

Universitatea Cluj este lider în Superliga după 13 meciuri disputate, având 7 victorii, 5 egaluri și o singură înfrângere. De asemenea, clujenii au reusit să marcheze 20 de goluri si au primit doar 8. Ultimul lor meci competitiv s-a soldat cu o victorie cu 2:0 împotriva Oțelului Galați. 

Printre jucătorii cheie ai "U" Cluj se numără Dan Nicolae Nistor, care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni asistenți cu trei pase decisive, Mamadou Thiam, care se află pe locurile 8-9 în clasamentul celor mai buni marcatori cu patru goluri, și Radu Boboc, care nu a pierdut niciun minut în ultimele cinci meciuri.

În ultimele cinci meciuri dintre FC Botoșani și "U" Cluj din această competiție, FC Botoșani nu a câștigat niciun meci, în timp ce "U" Cluj a câștigat patru meciuri, cu un meci încheiat la egalitate. Ultimul meci dintre aceste echipe a avut loc în martie 2024, când "U" Cluj s-a impus cu scorul de 3:0.


Comentarii Facebook