Duminica 6 Octombrie

U Cluj rămâne pe primul loc în Superliga și după etapa a 12-a! Un fotbalist celebru a rămas impresionat: „Nu este ușor”


Universitatea Cluj reușește să se mențină pe primul loc în Superliga și după etapa a 12-a, după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Unirea Slobozia.

Chiar dacă trupa lui Ioan Ovidiu Sabău n-a obținut punctele pe care și le dorea în ultimele trei etape, rezultatele reușite până acum de „Șepcile Roșii” l-au impresionat pe un fost fotbalist important al echipei naționale. 

Ilie Dumitrescu susține că performanța celor de la U Cluj este cu atât mai spectaculoasă dacă ne gândim la faptul că ardelenii au reușit să ajungă pe primul loc disputat opt din cele 12 meciuri de până acum în deplasare.

De asemenea, ținând cont că în retur va avea la fel de multe meciuri de disputat pe teren propriu, ar putea să facă din Universitatea Cluj o echipă greu de coborât de pe podium în acest sezon, crede fostul mare internațional român.

U Cluj este pe primul loc, în condițiile în care a jucat opt meciuri în deplasare și patru "acasă", iar acest lucru nu este ușor. Deci în retur o să aibă opt meciuri pe teren propriu”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Ce meciuri mai sunt de disputat în etapa a 12-a

FC Hermannstadt - Sepsi OSK, duminică, 13:30

FC Botoșani - Rapid București, 18:15

FCSB - Gloria Buzău, 21:00.


Comentarii Facebook