Duminica 6 Octombrie

U Cluj, revenire spectaculoasă în partida de la Slobozia. REZUMAT VIDEO


Clujenii au fost conduși cu 2-0 încă din minutul 22, însă au revenit în repriza a doua, reușind să egaleze și au fost chiar la un pas de victorie, în ultimul minut.

U Cluj a început catastrofal partida și a primit gol încă din minutul 16, la șutul din alunecare al lui Gele. Nu au trecut decât 6 minute și gazdele și-au mărit avantajul prin golul lui Toma, din lovitură liberă.

Scorul putea lua proporții înainte de finalul primei reprize, la o lovitură cu capul în careul clujean, însă din fericire mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Schimbările făcute de Ioan Ovidiu Sabău la pauză au fost inspirate, astfel că în minutul 52, U Cluj a redus din avantaj. Miranyan, introdus la pauză, a înscris cu o lovitură de cap din apropiere. 

La faza imediat următoare, Slobozia a marcat din nou, prin Vlăsceanu, dar golul a fost anulat după intervenția VAR, pentru ofsaid.

U Cluj a reușit să egaleze în minutul 63, printr-un șut la colțul lung al lui Boboc. Universitatea putea chiar câștiga la ultima fază, dar elevii lui Mihalcea au scos de pe linia porții o lovitură de cap a ardelenilor.

Clujenii rămân pe primul loc în clasament după 12 etape

clasament.JPG





Comentarii Facebook