Miercuri 18 Septembrie

„U” Cluj - Sepsi 3-0. Universitatea a urcat pe locul 2 în Superliga. Sabău, mai emoționat ca niciodată: „Nu ai cum să nu apreciezi asemenea oameni”


Universitatea Cluj a învins luni, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. „Șepcile Roșii” au făcut spectacol la revenirea pe propriul stadion.

Clujenii au dominat partida şi au avut prima ocazie în minutul 9, când Mamadou Thiam a intrat în careu însă portarul Dinu Moldovan a blocat şutul internaţionalului senegalez.

Acelaşi Thiam a deschis însă scorul în minutul 38, când a şutat violent la colţul lung, din marginea careului mic.

Scorul a fost majorat în minutul 58, când Thiam a centrat de pe stânga şi Vladimir Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap. Blănuţă a stabilit şi scorul final în minutul 70, din pasa lui Ovidiu Bic, şi Universitatea Cluj s-a impus cu 3-0. În clasament, „şepcile roşii” au 12 puncte şi ocupă locul secund. Sepsi este pe locul 6, cu 8 puncte.

„Vreau să-i felicit pe jucători, Muncim mult, sunt disciplinați și au făcut un meci bun. Ne-am dorit foarte mult să obținem această victorie. Mi-a plăcut foarte mult jocul, chiar dacă la început am fost timizi, crispați. Nu ai cum să nu apreciezi asemenea oameni, mai ales că am pus în dificultate un asemenea adversar.

Mă bucur că și cei de pe bancă au jucat foarte bine. Așa se construiește un grup, mi-a plăcut. Jocul ne dă încredere. Umilință și sacrificiu, doar așa putem câștiga. Trebuie să jucăm și pentru fani.

Noi ar trebui să gândim că suntem o echipă bună, o echipă care se poate califica în play-off. Noi vrem să schimbăm ADN-ul echipei care se lupta doar la retrogradare. Trebuie să arătăm foarte bine. Sigur, e devreme, dar nu mai vreau să fim echipa care mereu pleacă cu șansa a doua”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Digi Sport.

Comentarii Facebook