“U” Cluj și UTA Arad, duel centenar. Ce a declarat antrenorul Sabău înainte de al 100-lea meci direct între cele două formații


Universitatea Cluj urmează să o întâlnească, în a treia etapă din Superligă, pe UTA Arad, astăzi, 29 iulie, de la ora 19:00. 

Meciul din această seară va fi a 100-a întâlnire directă dintre cele două echipe. 

În acest moment Universitatea Cluj are 4 puncte, în timp ce echipa din Arad, antrenată de Rednic are 1 singur punct adunat după două partide.

Ce spune antrenorul Ioan Ovidiu Sabău despre partida cu UTA

,,Sigur, ei trebuie șă iși arate valoarea prin tot ce fac în teren, în afara terenului, la antrenamente, dar eu cred că, la ce lot am, putem anul acesta într-adevăr să avem un campionat care să ne aducă satisfacții. La fel cum le zic de fiecare dată, ce poate fi mai frumos decât să auzi după fiecare joc, sau atunci când câștigi și nu numai că ”suntem mândri de voi”, că sunt apreciați, respectați, contează foarte mult acest detaliu.

Da, nici ei nu pot să îsi dea seama cum arată, e un început, e prea devreme să tragem concluzii. Cert e că au un antrenor cu multă experiență, foarte valoros, Mircea Rednic, un lot schimbat, se va vedea în următoarele jocuri dacă sunt acei jucători potriviți. Anul trecut clar că au făcut un sezon bun, au terminat pe primul loc play-out-ul, o echipă care la un moment dat era retrogradată și a reușit să își revină și atunci e meritul lui Mircea, al suporterilor, care i-au încurajat și, la fel, grupul a contat foarte mult.

Acum, ei vin după o înfrângere în deplasare. Un meci destul de bun au jucat acasă cu Rapid. Ei acasă joacă destul de bine, sunt împinși de suporteri. Se întâmplă ca echipele care pierd la așa diferență în deplasare, normal că și starea este alta, și cum te pregătești, și mai multă modestie, umilință, îî e ușor lui Rednic să discute cu jucătorii, să îi facă să se antreneze bine. Vor fi clar foarte motivați, foarte concentrați.

De partea noastră, sper să nu existe o oarecare relaxare. Le-am atras atenția dimineață, la analiza pe care am făcut-o, e foarte important să ai continuitate, ca joc, ca atitudine, ca implicare. Rezultatele depind de o execuție, o pasă, o greșeală. Noi trebuie să creștem ca și organizare, atitudine, încredere și asta trebuie să ne propunem la următoarele jocuri, sigur în afară de ce înseamnă rezultate”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă.


Comentarii Facebook