„U” Cluj, victorie istorică în Gruia! Formația lui Neluțu Sabău s-a impus cu 3-2 în fața CFR-ului/A fost spectacol total - VIDEO


Derby-ul Clujului a oferit un spectacol superb. Cele două echipe au avut în total nu mai puțin de 13 șuturi pe poartă, într-un meci spectaculos în care s-au marcat 5 goluri.

Cele două formații din Cluj au oferit un fotbal frumos în prima repriză din derby-ul Clujului. Începutul de meci a găsit-o pe CFR în posesie încercând să atace la poarta apărată de Gertmonas. Jucătorii lui Dan Petrescu au reușit să deschidă scorul în minutul 24, dupe ce Adrian Păun a marcat printr-o execuție de zile mari. Meciul s-a echilibrat în a doua jumătate a primei reprize, Universitatea Cluj având mai multe ocazii uriașe de a egala meciul. Scorul a rămas însă neschimbat datorită portarului Răzvan Sava, care a avut niște intervenții excelente la ocaziile lui Blănuță și Thiam.

Spectacolul a continuat și în cea de a doua repriză. Universitatea a avut o replică rapidă în începutul părții secunde, reușind să aducă egalarea în minutul 58. Golul a fost marcat de către Lucas Masoero după o reluare perfectă cu capul. Prima schimbare a fost făcută de către antrenorul Sabău, Codrea luându-i locul lui Rață. 

Dan Nistor a reușit să o aducă pe Universitatea Cluj în avantaj, în minutul 68, după ce a transformat un penalty comis de unul din jucătorii lui Dan Petrescu. CFR Cluj a restabilit egalitatea în minutul 73, după o ocazie finalizată de Peter Michael.

La doar câteva minute distanță, U Cluj a revenit în avantaj după o fază superbă, finalizată de Ovidiu Popescu. Până la finalul meciului ambele formații și-au mai creat ocazii, pe care însă nu au reușit să le fructifice.

În acest moment Universitatea Cluj ocupă locul 3 în campionat în timp ce CFR se clasează doar pe a 9-a poziție.


Comentarii Facebook