Vineri 13 Septembrie

„U” poate fi revelația sezonului, dar Căpitanul „studenților” rămâne cu picioarele pe pământ: Și suporterii aveau teama să strige „Cine e pe primul loc?"


La finalul partidei de la Buzău, încheiată cu victoria Universității, scor 2-0, căpitanul „studenților", Alexandru Chipciu, a vorbit despre începutul bun de sezon al echipei, dar și despre partidele care urmează pentru "U".

„Suntem cumva realiști și cu picioarele pe pământ. Nu suntem cu capul în nori. Sincer, eu nici în timpul meciului nu m-am gândit că, dacă vom câștiga, suntem pe primul loc. Mergem înainte, meci după meci, și sperăm să fim și noi Girona din Spania de anul trecut și după aceea ne gândim la Bayer Leverkusen.

Parcă și suporterii aveau teama asta să strige "Cine e pe primul loc?", nu strigau cu convingere. Nu știu dacă ne-am gândit la ceva bun sau rău. Ne-am pregătit foarte bine, chiar am făcut un cantonament destul de greu. De mult timp nu am mai făcut atât de greu, mă refer la alergare. Ne-am pregătit în cantonament, am jucat meciuri amicale, iar apoi am luat fiecare meci cu gândul de a câștiga, exact cum luăm și acum. 

Avem meciul de Cupă prima dată, probabil vor intra și jucătorii care au jucat mai puțin, pentru că așa e normal, să rămână toată lumea în priză. Iar apoi avem meci cu Dinamo, o echipă care joacă fotbal. Cred că avem doar de câștigat din astfel de meciuri, cu Dinamo, cu Sepsi. Când iese lumea la joc, și pentru suporteri este mai frumos", a declarat căpitanul Universității.

Chipciu crede că „U” poate fi revelația sezonului.

„Cred că important e să legi victoriile, pentru că, dacă rămâi sus mult timp, și creierul cred că începe să se gândească la faptul că suntem buni. Dacă stăm să ne gândim și la Bayer Leverkusen anul trecut, probabil în primele etape, când erau pe primele locuri, zicea toată lumea că tot Bayern Munchen va lua campionatul. Cât te țin energia și entuziasmul, cu cât rămâi mai mult acolo sus, cu atât începi să crezi mai mult că poți face lucruri mai mari. Avem echipă competitivă, cu mulți jucători de valori apropiate, iar atmosfera e bună. Și cei care nu joacă sunt într-o stare bună, nu doar stau pe bancă", a încheiat Chipciu, potrivit fcucluj.ro. 

Pe Universitatea o așteaptă debutul în noua ediție a Cupei României. Joi, de la ora 17:00, ”U" va întâlni cealaltă echipă din Buzău, divizionara secundă Metalul, în play-off-ul competiției.

Comentarii Facebook