Miercuri 16 Octombrie

Un fost jucător important de la CFR Cluj a fost la un pas să îl bată pe Dan Petrescu: ,,Am dat cu piciorul în ușă și am țipat: «Petrescule, unde ești?»”


Un moment tensionat a fost povestit de către fostul portar al CFR Cluj, Giedrius Arlauskis, după un meci în care Dan Petrescu l-a criticat. Lituanianul a mărturisit că a fost la un pas să îl bată pe antrenor, însă acesta s-ar fi închis în propriul său birou. 

Dan Petrescu i-a fost antrenor lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj în perioadele august 2017 - iulie 2018, martie 2019 - noiembrie 2020 și august - septembrie 2021.

În plus, portarul și antrenorul s-au intersectat și la Unirea Urziceni în perioada ianuarie 2008 - decembrie 2009.

Fostul portar a declarat și în trecut că el și Dan Petrescu nu au avut o relație prea bună, acum a dezvăluit că după un meci antrenorul a spus că echipa a jucat fără portar, iar el s-a enervat foarte tare și a început să țipe.

Arlauskis a afirmat că atunci a vrut să îl bată pe Dan Petrescu, însă tehnicianul s-a închis la el în birou.

„După meci, Petrescu a zis: «Băi, azi am jucat fără portar». Mamă, mi s-a urcat sângele la cap când am auzit. Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în ușă și am țipat: «Petrescule, unde ești?». Am sărit să-l bat pe Petrescu. S-a închis la el la birou. Niciodată nu m-a «halit» și nici eu pe el", a dezvăluit Giedrius Arlauskis, conform sport.ro.


Comentarii Facebook