Sambata 26 Octombrie

Un fost simbol al CFR-ului, în locul lui Dan Petrescu? A jucat peste 100 de meciuri la echipa din Gruia: „Vedem ce va fi”


Un fost simbol al CFR-ului, care a jucat peste 120 de meciuri și a câștigat două titluri de campion cu echipa din Gruia a vorbit despre o posibilă întoarcere în Ardeal. 

Tony da Silva, fostul fundaș al „feroviarilor”, a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Poli Iași la începutul lunii septembrie, iar locul său la cârma echipei a fost luat de Emil Săndoi (59 de ani), fost selecționer al României U21.

Citește și: Neluțu Varga intervine în scandalul dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu. Ce a decis patronul echipei clujene

Tony da Silva a fost întrebat în cadrul unei emisiuni dacă are de gând să se reîntoarcă la CFR Cluj, de data aceasta ca antrenor. Fostul fundaș a răspuns imediat, precizând că pe banca CFR-ului nu se ajunge din întâmplare. 

CFR are momentan cel mai bun antrenor din România. Nu o spun eu, ci CV-ul lui, titlurile luate până acum la echipă. Ce să vorbim de Dan Petrescu? A fost un mare fotbalist și e un mare antrenor. Eu trebuie să-mi văd de drumul meu, să merit să fiu antrenor la CFR. Nu se ajunge acolo din întâmplare, ești obligat să faci performanță. Eu sunt obișnuit să joc la victorie fiecare meci. Vedem ce va fi”, a declarat Tony da Silva, notează digisport.ro. 

Tony da Silva a fost cumpărat de CFR Cluj în 2007, de la CF Estrela, în schimbul sumei de 750.000 de euro.


Comentarii Facebook