Sambata 5 Octombrie

Un nume important se întoarce la CFR Cluj: „Dan Petrescu îşi doreşte să revin”


Plecat de câteva luni de la CFR Cluj, Cristi Balaj este gata să ocupe din nou poziția de președinte la gruparea din Gruia. Acesta a vorbit și despre relația sa cu Dan Petrescu.

Au fost discuţii, am avut discuţii cu finanţatorul. Am mai apărut şi în alte poveşti, dar n-am încurajat, n-am intrat în nicio altă discuţie, pentru că atunci când stai la masă cu o persoană e important să-ţi respecţi cuvântul. În principiu, nu ar trebui să se întâmple nimic”, a declarat Balaj.

Ce se întâmplă e doar legat de un proiect personal pe care-l am şi aveam nevoie de o perioadă de timp. Nu ascund că ştiu că şi acum Dan Petrescu îşi doreşte să revin la CFR Cluj, care e o echipă frumoasă. Nu am multe detalii să vă spun, dar la momentul oportun probabil vom discuta, dar nu e nimic nou.”

„La acest moment, acest Dan Petrescu e mai liniştit decât acel Dan Petrescu care a plecat din România în Coreea de Sud şi asta e bine pentru toţi, chiar şi pentru el. Rămâne de văzut cât timp va fi aşa, în funcţie şi de rezultate”, a mai adăugat Balaj pentru Prima Sport.


Comentarii Facebook