Duminica 8 Septembrie

Un om de bază al celor de la U Cluj, în partea a doua a sezonului precedent, s-a despărțit de ”Șepcile Roșii”. Suma transferului


Este vorba despre brazilianul Thalisson Kelven (26 de ani), ajuns la gruparea ardeleană la finalul anului trecut. Fundașul a fost titular incontestabil în centrul defensivei lui U Cluj, însă în această vară și-a exprimat dorința de a pleca de la club.

Astfel, pentru a evita orice neplăcere, clubul clujean a luat decizia de a-l vinde. Potrivit Fanatik, Antalyaspor, formație clasată pe locul 10 în sezonul 2023/2024 din SuperLig, a plătit 280.000 de euro pentru transferul lui Thalisson.

Produs al celor de la Coritiba, apărătorul a mai jucat la Guarani, CRB, Inter Limeira, EC Vitoria, Juventude și Mirassol. A adunat 29 de meciuri în prima ligă din țara sa natală și alte 70 în eșalonul secund.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația Antalyaspor din prima ligă a Turciei pentru transferul definitiv al jucătorului Thalisson Kelven (26 de ani).

Thalisson a sosit la ”U” la mijlocul sezonului 2023/2024. Fundașul central brazilian a bifat 20 de partide în tricoul echipei noastre.

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă la ”U” și îi dorește mult succes în viitor!”, anunță FC Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook