,,Una dintre cele mai vibrante arene din grupă”. Baschetbaliștii de la Valencia se așteaptă la o atmosferă electrizantă împotriva U-BT Cluj-Napoca


Jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca își vor testa capacitatea la maxim, miercuri, 9 octombrie, împotriva celor de la Valencia Basket, de la ora 19:00. Jucătorii lui Silvășan caută prima victorie din acest sezon de EuroCup, după ce anterior au pierdut primele două partide.

Spaniolii vor juca primul meci din istorie la Cluj-Napoca și doar al doilea în România.

,,Echipa va încerca să continue parcursul pozitiv din meciurile de săptămâna trecută, în una dintre cele mai vibrante arene din grupă, împotriva unui adversar care caută să obțină prima victorie în EuroCup. Deși nu au mai avut confruntări directe până acum, Valencia Basket a câștigat singurul lor meci oficial anterior în România (în Ploiești, în 2015).

Fundașul Sergio De Larrea revine în echipă după ce s-a recuperat de la o accidentare musculară. El s-a alăturat lotului de 12 jucători care a plecat spre Cluj-Napoca în această dimineață. Goran Filipovic, din cauza unei decizii a antrenorului, și jucătorul accidentat pe termen lung, Chris Jones, lipsesc din această deplasare.", potrivit site-ului Valencia Basket.


Comentarii Facebook