Universitatea Cluj, avertizată înainte de meciul cu FC Botoșani. Valeriu Iftime: ,,O să batem Clujul săptămâna viitoare”


Universitatea Cluj, liderul din Liga 1, urmează să joace în deplasare, cu FC Botoșani, în 28 octombrie, de la ora 18. Cu toate că echipa lui Valeriu Iftimie se află la coada clasamentului, gruparea antrenată de Liviu Ciobotariu a reușit să obțină două rezultate bune în ultimele etape.

Valeriu Iftimie se gândește deja la meciul cu Universitatea. Mai mult decât atât, acesta este sigur de o victorie surpriză împotriva liderului actual. 

În ultimele două deplasări din Liga 1, FC Botoșani a făcut egal cu Dinamo și cu Universitatea Craiova.

După egalul de la Craiova, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu rămâne penultima în clasament, cu 15 puncte. FC Botoșani mai are de jucat restanța cu FCSB.

FC Botoșani a făcut egal la Craiova și a ajuns la patru meciuri fără înfrângere în campionat. Valeriu Iftime crede că oltenii au scăpat ieftin în duelul cu trupa lui Ciobotariu, informează golazo.ro.

„Jucăm bine și echipa mea e din ce în ce mai bună. O să batem Clujul săptămâna viitoare. Jucăm fotbal! Nu am emoții în poartă. Pap e bun, dar greșește din când în când. Acum suntem din ce în ce mai stăpâni, mai siguri. Îi lăsăm pe adversari să atace de la o distanță mai mare,” a precizat acesta.

Valeriu Iftime așteaptă încă sclipirile lui Hervin Ongenda, care a ratat singur cu portarul la Craiova.

„Încă nu e ce trebuie. Trebuia să dea gol. Are sclipire, dar nu e Ongenda. E util, dar încă nu e ce trebuie. Unul care să limpezească jocul. Eu cred că o să fie ok. Am mare încredere ca va crește”, a declarat Valeriu Iftime.


Comentarii Facebook