Vineri 18 Octombrie

Universitatea Cluj, duel de foc pe Cluj Arena. „Șepcile roșii” vor să-i administreze Oțelului Galați primul eșec stagional


Universitatea Cluj va juca pe Cluj Arena, astăzi, 18 octombrie, împotriva Oțelului Galați, în runda cu numărul 13 din Superliga, de la ora 21:00. 

„Șepcile roșii” se află pe locul 1 cu 23 de puncte după 12 meciuri disputate, iar Oțelul Galați se află pe locul 3 cu 19 puncte, fiind singura echipă din campionat care nu a pierdut până acum.

u cluj clasament .jpg

În ultimele cinci meciuri dintre "U" Cluj și Oțelul Galați, „studenții” au câștigat o dată, Oțelul Galați a câștigat de trei ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Ultimul meci dintre aceste echipe a avut loc în mai 2024, când "U" Cluj a câștigat cu 2-0.

Universitatea Cluj luptă să rămână neînvinsă pe teren propriu, unde a înregistrat până acum trei victorii, cu Hermannstadt (3-1), Sepsi OSK (3-0) și Dinamo București (1-0) și un egal, cu Universitatea Craiova (1-1). 

meciuri directe u cluj .jpg

Cu 23 de puncte acumulate în total și un golaveraj de +10 (18-8), ”U” își poate consolida prima poziție în ierarhia Superligii și, totodată, se poate distanța de adversara directă, aflată în acest moment la patru lungimi în spatele Universității, dar și cu un meci mai puțin disputat.

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu este singura echipă fără înfrângere în acest sezon de Superliga. Până acum, Oțelul Galați a înregistrat patru victorii și șapte egaluri în cele 11 etape scurse până acum, deoarece partida cu CFR a fost amânată și urmează să se dispute la o dată ulterioară.

Chiar dacă se află pe locul 3 în campionat, Oțelul nu a mai reușit să câștige din 30 august, când o învingea pe Sepsi cu 2-0 în cadrul rundei a 8-a. În deplasare, echipa de la malul Dunării a strâns 10 puncte (două victorii, patru egaluri) din șase partide, dar victoriile au venit în chiar primele deplasări ale sezonului.

etapa a 13 a .jpg


Comentarii Facebook