Universitatea Cluj vrea să rămână lider! Ovidiu Sabău anunță un meci dificil cu FC Botoșani: „Nu va fi ușor de învins”


Universitatea Cluj va juca în deplasare cu FC Botoșani, luni, 28 octombrie, în runda a 14-a din Superliga. 

Antrenorul „studenților”, Ovidiu Sabău, a declarat într-o conferință de presă că Botoșani nu va fi ușor de învins, în ciuda faptului că se află pe penultimul loc în campionat. 

Sper ca meciurile cu Iași și Slobozia să fi fost o lecție bună pentru noi și să nu mai repetăm. Am avut ceva probleme medicale cu 2-3 jucători după ultimul joc. Trebuie să abordăm poate chiar un pic diferit acest joc. Sperăm că și terenul ne va permite să putem juca, să putem pasa. Dacă nu va fi bun, atunci va fi un meci de luptă, mai mult pe tranziție. Întâlnim o echipă care nu va fi ușor de învins. Au un antrenor cu experiență, pe care îl apreciez. E un antrenor serios, știe să pregătească tactic echipele”, a declarat Ovidiu Sabău. 

Totodată, antrenorul a precizat că ar fi frumos ca „U” Cluj să fie campioana turului, având în vedere că se află la 7 puncte distanță de locul 2. 

Cam în toate meciurile au arătat bine, vor fi agresivi, disciplinați. Ar fi frumos să fim campioana turului, ar fi ceva deosebit pentru club, pentru fani. Vreau să mulțumesc mamelor, taților, care au adus copii la stadion, e superb. Avem fani atât de tineri, e un sentiment tare plăcut", a declarat antrenorul.

Universitatea Cluj este liderul Superligii cu 26 de puncte, iar în cele 13 meciuri jucate, echipa antrenată de Ovidiu Sabău a reușit să câștige 7 partide, a remizat de 5 ori și a pierdut doar un meci. In ultima etapă, Universitatea Cluj a reușit să câștige cu Oțelul Galați, scor 2-0. FC Botoșani se află pe locul 15 cu doar 12 puncte, iar în ultima etapă, echipa a scos un punct, după remiza cu Universitatea Craiova, scor 0-0.


Comentarii Facebook