Unul dintre oamenii de bază de la CFR Cluj rămâne la club. Patronul „feroviarilor”, mesaj clar: „Îmi pare rău”


Anton Kresic, fundașul central de la CFR Cluj, va continua să joace sub comanda lui Dan Petrescu, în ciuda faptului că a existat o ofertă din partea unei echipe din Emirate. 

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, a declarat că situația s-a clarificat, iar fundașul, jucător de bază în lotul antrenat de Petrescu, va rămâne. 

CFR Cluj a purtat mai multe runde de negocieri. Însă cele două părți nu s-au pus de acord, astfel că Anton Kresic rămâne în Gruia. Mai ales că perioada de mercato din Emirate se închide în această seară.

Situația nu s-a clarificat. Îmi pare rău. Vedem la iarnă. Până atunci... Deocamdată rămâne să vedem ce facem”, a spus Ioan Varga pentru Gazeta Sporturilor, notează gsp.ro

Fundașul, în vârstă de 28 ed ani, a jucat 28 de meciuri pentru CFR Cluj, fiind unul dintre jucătorii de bază. Croatul a fost  împrumutat de la HNK Rijeka, dar în vara acestui an a fost transferat definitiv. În acest sezon a bifat doar 7 meciuri. 

Kresic a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Rijeka, Atalanta, Padova, Cremonese sau Carpi. Este cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro. Printre rivalii săi pe post se numără Matija Boben, Leo Bolgado, Matei Ilie sau Daniel Graovac.

Comentarii Facebook