UTA - „U” Cluj 0-0. Remiză „albă” la Arad: „Nu ai pierdut în 3 jocuri, e foarte important”


UTA Arad și ”U” Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa a 3-a a SuperLigii. În conferința de presă de după meci, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a făcut o ”radiografie” a egalului obținut de Universitatea Cluj.

„Un punct important pentru mine, un joc în deplasare. Sigur, pentru UTA, nu te mulțumește jucând acasă, dar e foarte important la început de campionat să nu pierzi puncte, să nu pierzi meciurile. Azi au pierdut ei 2 puncte. Ca și joc, eu zic că a fost un joc echilibrat, un rezultat echitabil până la urmă. Am avut o primă repriză poate mai bună decât ei, a doua repriză au avut ei momente bune, în care puteau să și înscrie, dar per total și a doua repriză lucrurile s-au echilibrat.

Și oboseala, și ritmul, și jocul a lăsat de dorit din punct de vedere al calității. Încă sunt aceste meciuri bune pe care le-am făcut noi cu meciuri mai puțin bune, se vede clar că nu avem ritm încă, ne lipsește încrederea, intensitatea, deciziile în unele momente mai clare, mai bune.

În preajma careului, acolo trebuie să creștem viteza, să avem mai multă personalitate. Și aici mă refer în primul rând la atacanți, să aibă curaj, să își ia acțiuni de unu la unu. Dar un punct care, pentru noi, fiind un joc în deplasare, îți dă moral, îți dă încredere. Mergi acasă săptămâna aceasta și pregătești foarte bine jocul cu CFR. Nu ai pierdut în 3 jocuri, e foarte important”, a declarat Ovidiu Sabău.

Tehnicianul clujenilor a abordat și problematica părăsirii ”casei” studenților pentru următoarea perioadă: „Da, sunt mulți ani deja, devine o normalitate. Nu e simplu, mai ales că trebuie să ne mutăm toate lucrurile de la stadion. Acolo este locul nostru, casa noastră, dar trebuie să fie și astfel de evenimente în Cluj.”

Comentarii Facebook