Victorie clară pentru “U” Cluj în cel de-al doilea amical din Austria


„Studenții” au început luna iulie cu o victorie în cantonamentul din Austria. Echipa noastră s-a impus cu 5-0 împotriva celor de la  UVB Vöcklamarkt, formație din liga a III-a austriacă. Golurile au fost marcate de Bettaieb (min. 15, 39), Bic (min. 23), Silaghi (min. 43) și Suciu (min. 65), tânărul mijlocaș fiind la primul gol la nivel de seniori.

Universitatea Cluj a început luna iulie cu o victorie clară în cantonamentul din Austria. Echipa condusă de Ioan Ovidiu Sabău s-au impus cu scorul de 5-0 împotriva celor de la  UVB Vöcklamarkt, formație din liga a III-a austriacă.

Bettaieb (min. 15, 39), Bic (min. 23), Silaghi (min. 43) și Suciu (min. 65), sunt jucătorii care au marcat pentru “U” Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău a început partida cu următoarea formație: Gertmonas, Boboc, Masoero, Cristea, Chipciu, Bic, Popescu, Silaghi, Nistor, Rață, Bettaieb.

,,Susținuți de un număr impresionant de suporteri români în tribuna stadionului din Ampflwang, casa Universității Cluj pentru acest cantonament, jucătorii antrenați de Ioan Ovidiu Sabău au început în forță, Bettaieb semnând prima ocazie, cu o lovitură de cap ce a trecut prin dreapta porții austriece. Vârful nostru a marcat totuși al doilea gol de când a ajuns la ”U” în minutul 15, fiind servit excelent de Nistor.

Avantajul a fost dublat de Ovidiu Bic în minutul 23, mijlocașul marcând cu un șut la nivelul terenului din afara careului. Tunisianul Bettaieb a marcat dubla în minutul 39. Rață a recuperat o minge la 20 de metri de poarta adversă, iar după o combinație rapidă cu Nistor i-a așezat mingea lui Bettaieb în fața porții, care din a doua încercare a reușit să îl învingă pe goalkeeper-ul advers.

Scorul pauzei a fost stabilit de Silaghi în minutul 43. Acesta a marcat cu o lovitură de cap deviată ușor de un fundaș advers.

Echipa din partea secundă: Gorcea, Ștefan, Mitrea, Codrea, Oancea, Șfaiț, Simion, Bota, Suciu, Opriș, Baciu.

A doua parte a adus câteva acțiuni bune ale echipei noastre formată din șase jucătări U21. Al cincilea gol a venit în urma unei faze la care au contribuit Șfaiț, Opriș și Suciu, toți sub 21 de ani. Suciu a închis tabela în minutul 63, marcând primul gol la seniori.

Până la final, Kis i-a luat locul lui Gorcea în minutul 75.

Pentru „studenți” mai urmează două meciuri de pregătire în Austria:

  •  4 iulie: FC Universitatea Cluj vs DVTK (locul 7 în prima ligă din Ungaria)
  •  5 iulie: FC Universitatea Clu jvs Slovan Liberec (locul 7 în prima ligă din Cehia),” au transmis reprezentanții ,,U” Cluj.

Comentarii Facebook