Vineri 27 Septembrie

Adelina Chivu într-un interviu sincer cu Mihai Morar: „Am renunțat la tot pentru Cristi Chivu. Sunt obsedată după el, după 17 ani de căsnicie” VIDEO


Adelina Chivu, soția fostului fotbalist Cristi Chivu, s-a întors în România după 17 ani pentru a prezenta noul sezon al emisiunii X Factor, alături de Mihai Morar. Cu această ocazie, Adelina a făcut o declarație emoționantă despre relația sa cu Cristi Chivu, subliniind intensitatea sentimentelor care îi leagă după aproape două decenii de căsnicie.

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Împreună de 17 ani și părinți devotați, cei doi au reușit să își mențină relația la fel de puternică precum la început. Adelina își amintește cu nostalgie de primele momente ale relației lor, mărturisind că, încă de la prima lor întâlnire, a simțit că "a încurcat-o", dar nu s-ar fi așteptat niciodată ca totul să evolueze atât de rapid. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul podcastului lui Mihai Morar (VIDEO).

„După trei luni ne-am logodit. Cristi este viața mea. Sunt obsedată după el, după 17 ani de căsnicie. Și el. Am renunțat la tot pentru Cristi, dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea”, a spus Adelina într-un interviu recent.

Ea a adăugat și câteva detalii din perioada începutului relației lor, dezvăluind că, deși Cristi avea posibilitatea să obțină numărul ei de telefon, acesta a preferat să aștepte până când ea a fost cea care i l-a dat. „Nu era genul să insiste. A durat șase luni până ne-am văzut prima dată”, a explicat Adelina.

„El nu a avut numărul meu de telefon până când nu i l-am dat eu. Nu era genul să insiste sau să-mi trimită mesaj. Și avea posibilitatea să facă rost de numărul meu de telefon. Au durat 6 luni până când să ne vedem. Eu nu am vrut să ne vedem și nici să vorbim. El era oricum în Italia, iar eu nu eram dispusă să mă duc acolo. După trei luni ne-am logodit. Cristi e viața mea. Sunt obsedată după el, după 17 ani de căsnicie. Și el. Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea. Eu sunt sigură că el are cele mai profunde sentimente față de mine. Muză îmi sună ca termen inspirațional”, a mai spus Adelina Chivu.

Adelina Chivu a vorbit și despre felul în care Cristi a inspirat-o și continuă să fie o sursă de echilibru și dragoste în viața ei. După o pauză de mulți ani petrecută departe de lumina reflectoarelor, revenirea sa la televizor pentru a prezenta X Factor marchează un nou început, dar dragostea pentru soțul ei rămâne, după cum afirmă ea, la fel de intensă ca la începutul poveștii lor.


Comentarii Facebook