VIDEO Alex Cățănaș, tânărul suporter al “U” Cluj plecat la cer la doar 21 de ani, condus pe ultimul drum de sute de fani din toată țara


Sute de persoane au participat astăzi la înmormântarea tânărului suporter al echipei “U” Cluj, Alex Cățănaș, care s-a stins din viață în urmă cu doar câteva zile. 

Tânărul de 21 de ani a fost condus pe ultimul drum de camarazii săi, printre care și brigada Boys, alături de care a participat la numeroase partide de fotbal, astăzi, la Cimitirul militar din Gheorgheni. 

Imnul Universității, cât și numele său, au fost cântate pe parcursul înmormântării, subliniind legătura profundă pe care Alex o avea cu echipa și comunitatea suporterilor. Emoția a fost resimțită de toți cei prezenți, iar lacrimile s-au împletit cu amintirile frumoase despre momentele petrecute alături de el la meciuri.

Familia și prietenii lui Alex au împărtășit amintiri emoționante, evidențiind caracterul său cald și generos. „Alex a fost un adevărat prieten și un suporter U Cluj extrem de pasionat. Ne va lipsi enorm”, a declarat un prieten apropiat, cu vocea plină de tristețe.

La ceremonia de înmormântare au fost prezente numeroase bannere și steaguri ale echipei U Cluj, iar fanii au adus flori și lumânări în semn de respect.

De asemenea, suporterii au ținut să-i transmită un mesaj lui Alex, scandând „U Cluj, pentru tine!”, reafirmând astfel unitatea comunității în aceste momente dificile. Alex Cățănaș va rămâne întotdeauna în inimile suporterilor și ale celor care l-au cunoscut, simbolizând devotamentul și pasiunea pentru echipa Universitatea Cluj.

Sursă VIDEO: Casul Romania/Facebook

Comentarii Facebook