VIDEO Emil Boc, Nostradamus pe Cluj Arena: A prezis victoria U Cluj împotriva lui Dinamo și diferența dintre cele două echipe!


Emil Boc prezice victoria U Cluj împotriva lui Dinamo pe Cluj Arena, dar nu nimerește scorul exact

Aseară, pe Cluj Arena, primarul Clujului, Emil Boc, a fost în centrul atenției nu doar pentru prezența sa la meciul dintre Universitatea Cluj și Dinamo București, ci și pentru previziunea pe care a făcut-o înainte de startul partidei. Cu un entuziasm de suporter înfocat, Boc a prezis victoria echipei locale, spunând că scorul final va fi 2-1 în favoarea "șepcilor roșii".

Meciul, însă, a avut un deznodământ diferit din punct de vedere al scorului. U Cluj a reușit să se impună cu 1-0 în fața celor de la Dinamo, confirmând astfel predicția primarului privind diferența dintre cele două echipe, chiar dacă scorul final nu a fost cel anticipat.

Meciul U Cluj – Dinamo s-a încheiat 1-0.  Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus graţie golului marcat de Bic în minutul 62 şi rămâne pe primul loc în Liga 1.

Victoria a fost primită cu bucurie de suporterii clujeni și aduce un plus de moral echipei. U Cluj își continuă astfel parcursul în campionat, iar suporterii speră că echipa va menține această formă bună și în următoarele partide.

Comentarii Facebook