Vineri 13 Septembrie

VIDEO. MM Stoica, săgeți la adresa galeriei CFR, în direct: „Da ce galerie are CFR-ul? Hai mă, despre ce vorbim. Suporteri au cei de la Universitatea Cluj”


Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a lansat o serie de comentarii acide la adresa galeriei CFR, în timpul unei intervenții televizate. 

În meciul tur cu Maccabi Petah Tikva, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Karlo Muhar. Partida a fost comentată în direct, la PRIMA TV. Moderatorul emisiunii vorbea despre manifestul galeriei CFR, moment în care, MM Stoica a intervenit. 

„Da ce galerie are CFR-ul? Hai mă, despre ce vorbim. Suporteri au cei de la Universitatea Cluj, care bubuie tribuna sub ei. Ăștia îs vreo 30 de inși, eu i-am văzut, n-ai ce, ce galerie. Îs niște copii pe acolo. 

Nu-i ultraserie la CFR. CFR e o echipă care a câștigat, dominat fotbalul românesc cu autoritate, dar care nu a reușit să atragă”, a transmis Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, în direct la PRIMA Sport. 

Conflictul de la distanță dintre Dan Petrescu și Mihai Stoica, foști colaboratori la Unirea Urziceni, a continuat și sâmbătă.

Înaintea meciului cu Maccabi Petah Tikva, Petrescu spunea că FCSB a abordat prea relaxată returul cu Sparta Praga (2-3), iar declarațiile optimiste ale "conducătorilor" au afectat prestația echipei.

Declarațiile lui Petrescu nu i-au picat bine deloc lui Mihai Stoica, cel care nu înțelegea de ce antrenorul s-a referit la "conducătorii de la FCSB" și nu exclusiv la Gigi Becali, singurul din tabăra campioanei cu declarații extrem de optimiste referitoare la dubla cu Sparta Praga. Stoica îi cerea lui Petrescu "să fie bărbat" și "să tacă pentru că se face de râs".

Comentarii Facebook