Miercuri 16 Octombrie

VIDEO. U-BT Cluj a obținut prima victorie în EuroCup cu Hamburg Towers. Silvășan: „Aveam nevoie de această victorie”


U-BT Cluj a reușit, în meciul cu numărul patru din EuroCup, să câștige în fața celor de la Hamburg Towers cu scorul de 103-67. Jucătorii clujeni nu le-au dat nicio șansă adversarilor, fiind peste cei din Germania. 

În ciuda faptului că a avut patru absențe importante, Hamburg a reușit numeroase recuperări ofensive, asigurându-și astfel atacuri în plus. Clujenii au comis câteva greșeli, însă germanii nu și-au găsit precizia din afara semicercului, iar primul sfert s-a încheiat cu scorul de 19-16 pentru U-BT.

În partea secundă, clujenii au lăsat la o parte acțiunile individuale și s-au bazat pe un joc colectiv care a dat roade. Adam Mokoka și Deshawn Stephens au izbutit acțiuni solide atât în atac, cât și în apărare, iar diferența de pe tabelă a crescut din ce în ce mai mult.

S-a confirmat din nou regula că atunci când circulația mingii este excelentă, rezultatele se văd, iar U-BT s-a distanțat la 33 de puncte: 81-48. În actul decisiv nu s-a mai pus problema învingătoarei, iar Silvășan a încercat doar să le ofere minute unor jucători cu probleme medicale sau de integrare: Karel Guzman, Patrick Richard, Mihai Măciucă, Tudor Șomăcescu, Kevin Hervey.

U-BT Cluj-Napoca a continuat să domine și a obținut prima victorie în EuroCup: 103-67. 

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, a declarat că aveau nevoie de această victorie deoarece nu se aflau în cea mai bună situație posibiliă. 

Aveam nevoie de această victorie, nu eram în cea mai bună situație posibilă. Pierdusem trei partide la rând în EuroCup. A fost un meci extrem de intens, ne bucurăm că am câștigat, însă trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul, să fim din ce în ce mai buni la antrenamente și la meciurile următoare. Nu putem să ne relaxăm, trebuie să rămânem puternici și nu putem avea nicio cădere”, a declarat Mihai Silvășan. 


Comentarii Facebook